Tipy, recenze, návody

Vloženo: 15/04/2019
Před dvěma lety jsem si poprvé vyzkoušel udělat vlastní fotoknihu přes službu Saal Digital. Byla to fotokniha obsahující fotografie mého výstavního souboru Karpatská setkání. Jak s kvalitou tak se službami jsem byl spokojen a tak jsem si před rokem nechal udělat, jako dárek pro mamku, vzpomínkovou fotoknihu.
Fotokniha od Saal Digital II.
Vloženo: 23/02/2019
Pro milovníky Beskyd i ptactva doporučuji shlédnout tento dokument od kameramana Enrica Gombaly. Je to sice už cca dva roky staré, ale stále platné a poučné. Průvodcem je náš známý ornitolog,
Ptačí oblast Beskydy
Vloženo: 03/04/2017
Před nedávnem jsem vyzkoušel fotoknihu od Saal Digital a protože jsem byl spokojen, vyzkoušel jsem si také tisk fotoobrazu. Otázka byla co zvolit za fotku. Chvíli jsem přemýšlel a vybral fotku puštíka obecného z posledního work shopu s Ondrou Prosickým. Velikost 60 x 40cm, kterou používám jako základní pro výstavní fotky.
FOTOOBRAZ OD SAAL DIGITAL
Vloženo: 11/02/2017
Neodolal jsem nabídce, abych si vyzkoušel udělat vlastní fotoknihu od firmy Saal Digital. Vybral jsem 40 fotografií z mé tvorby za posledních deset let a stáhl potřebný software ze stránek SD. Knihu jsem nazval Karpatská setkání po stejnojmenném výstavním souboru, který mi už dva roky putuje někde po výstavách.
Fotokniha od Saal Digital
Vloženo: 30/08/2016
Občas dostávám dotazy na téma tvorby webových stránek, hlavně ze strany fotografů. Především kdo mi je dělal, kolik to stojí, co k tomu potřebuji, apod. První webové stránky jsem si dělal sám, pokud si pamatuji , bylo to v programu Dreamweaver. To mi vydrželo asi jen dva roky a poohlížel jsem se po nějakém profi řešení.
Tvorba webových fotogalerií - PROGALERIE.cz
Vloženo: 11/02/2015
Již tuto sobotu, na Valentýna, máte možnost se něco dozvědět o rysovi ostrovidovi a také se s touto šelmou třeba pomazlit nebo vyfotit. Přednáška proběhne v Městské knihovně v Rožnove pod Radhoštěm v 17:00.
Setkání s rysem - Rožnov pod Radhoštěm
Informace o pozorování živočichů v CHKO Beskydy Východy a západy slunce a měsíce
Poslední komentáře:
David
15/05/2021

Ahoj. Dneska jsem měl obrovské štěstí, viděl jsem 6 mloků. Ano .... byl jsem obrazně "na lovu mloků" kvůli focení. Asi ideální je, si nejdříve o nich něco přečíst, jak žijí atd. Ano bral jsem je do ruky, ale nikam…
Jirsa
18/04/2021

Posláno. Ať se zadaří. R.
Milan
14/04/2021

Dobrý den, prosím o zaslání plánku budky pro puštíka a sovy pálené. Děkuji Milan Veselý
Jirsa
28/03/2021

Dobrá práce! Díky za sdílení. Jirsa
Karel Klewar
22/03/2021

V listopadu 2020 jsme vyvěsili naší první budku pro puštíka obecného, který nám v létě houká nad táborem. Letos v únoru budku objevil a zabydlel se :). Máme u budky fotopast, která jeho nastěhování zachytila: https://www.youtube.com/watch?v=SDAGFTFit2c